19 Ocak 2016 Salı

Eminönünden Aldıklarım

Herkese Merhaba
Bugün Eminönünden aldıklarımdan bahsetmek istiyorum. İlk önce bozuk para cüzdanı ilk kardeşim gördü bende normalde böyle bir şey arıyordum hemen bana gösterdi başka desenlerde vardı. Kedi, köpek bir de kurt vardı. Ama içinden en çok beğendiğim bu oldu fiyatı ise 5 tl. 
İkincisi ise pembe kalın ip yarıyorduk biraz fazla gezdik ama sonunda aradığımıza yakın bulduk. Neden aradığımız dediğimizi de söyleyeyim. Bir hafta öncesine kadar çok beğendiğim bir Kore dizisini bitirdim. Ve çok çok çok beğendim. Dizinin adı Oh My Venus oradaki bir sahnede bu pembiş atkıyı gördük. Kardeşimde bu arada diziyi çok beğendi biz aklımıza koyduk ne zaman bu renkte ipi bulursak öreceğiz dedik. Ve sonunda ona yakın bir şeyler bulduk. Tanesini 3 tl aldık.
Üçüncü aldığımız yine bir ip kahverengi değişik bulduk hazır yapılmışı güzeldi bizde alalım dedik. Tabi ip biraz değişik ı-onu Anneme bıraktık. Bir tane aldık çünkü bir taneden atkı çıkıyormuş. 5 tl aldık. 
Pembe olan kardeşimle benim birimiz sıkılınca diğerimiz devam eder artık :) 




İşte Oh My Venus dizisinde o atkının olduğu sahneler 
Tabi çok güzel sahnesi yok büyüsünü bozmamak için koymadım son bölümlerde haberiniz olsun Kore dizisi arayışında iseniz kesinlikle seyredin olur mu? Bayılacaksınız. 


Son aldığımız işte yukarıda gördüğünüz bu tatlı şeyi aldık. 10 tl aldık. 
Yaz gelince balkonda yeri belli şimdi evin içinde yazın gelmesini beklesin :)

Facebook Sayfama da Beklerim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...