6 Eylül 2014 Cumartesi

Kolay Kendin yap Projesi Bileklik Yapımı

Evet herkese merhabalar bugün sizlere küçük bir kendin yap projemi paylaşacağım.
Elimde bulunan güzel zincirleri bileğimin ölçüsünden biraz kısa kestim.(fotoğrafları paylaşınca daha net anlaşılır)Daha sonra lastik misinanın bir ucunu zincire düğüm attım boncukları yerleştirdim bileğimin ölçüsüne ulaşınca diğer ucu da zincire geçirdim ve düğüm yaptım. 


Bunlar malzemelerimiz ve bilekliğin son hali 


Lastik Misina


Zincirin ucuna lastik misinayı geçirdim sonrada düğüm attım.


Boncukları dizdim, misinanın diğer ucunu zincire bağladım.



Sonuç bu oldu.






Süslemek için ise elimde kullanmadığım küpemin ucunu takı pensesi ile kopardım.Daha sonra silikon tabancası ile zincire yapıştırdım.





Bu da son hali 



 Birde sadece boncuklu bir bileklik yaptım.



İkisi birlikte



Makasımı beğendiyseniz buradan nasıl yaptığıma bakabilirsiniz.http://bakbunubenyaptim.blogspot.com.tr/2014/08/makas-susleme.html

Beğendiniz mi?


10 yorum:

  1. Harika ! Cok seker bisey olmus cok severim incik boncuk işlerini ama mutfakla suyla cok uğraştığım icin olsa gerek takamıyorum malesef:(

    YanıtlaSil
  2. Çok çok teşekkür ederim :) Bende çok fazla takı takmasam da böyle basit, sevimli şeyleri takmayı seviyorum.

    YanıtlaSil
  3. çok hoş olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş.. Ortasında taş olanı daha çok beğendiğimi söylemeliyim.. Bu meşgalelerle uğraşmak insanın ruhunu da rahatlatır.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Aynen öyle insanın kafası dağılıyor sonuçta güzel olunca mutlu ediyor insanı.

      Sil
  5. KADIN VE CHARMLAR BÜTÜNLEŞİNCE ORTAYA ÇIKAN MUHTEŞEM ENERJİ

    Charm, çekicilik, cazibe, tılsım, sihir anlamını taşıyan bir kelimedir. Bileklik, kolye, küpe vb aksesuarlara monte edilen, mana veya anlam ifade eden semboller yada varlıkların küçültülerek takı haline getirilmesidir.

    Avrupa da 2000 li yıllardan itibaren, özellikle çekim yasası ve kuantum fiziği ortaya çıktıktan sonra başlayan farkındalıklar, kişiselleşme, öze dönüş akımı, büyük takı markalarını arayışa itmiş ve charm üretimini başlatmıştır.

    Thomas sabo gibi dünya çapındaki markalar, pandora gibi her saniyede bir ürün satan devlerin bu hale gelmelerindeki en büyük pay charm üretimi ve kadınların buna olan büyük ilgisidir.

    Sawarovski, tifany, chamila vb bütün markalar kadınların gittikçe artan talepleri karşısında devamlı yeni ürünler çıkararak pazardaki paylarını arttırmaya çalışmışlardır. Avrupadan sonra rusya, ukrayna vb bir çok ülke kadınları da bu takıyı keşfetmiş ve özellikle bileklik lere karşı büyük bir talep başlamıştır.

    Charm takı olarak muhteşem olmasının yanında, kadınların kendini, duygularını, isteklerini, farklılıklarını, kendi hikayelerini anlatma da kulladıkları bir alfabe olmuştur.

    Kelimeler gibi bir araya getirilen charmlar, sanki paragraflarıi kitaparı oluşturmuştur.

    Ayrıca semboller toplumsal olarak belli bir anlam taşıdıklarından dolayı, taşıyan da ve gören de o anlamı düşündürmüş olması sebebiyle enerjilerini arttırarak yayarlar ve çekim yasası sebebiylede aynı enerjiyi çekerek büyütürler.

    İşte bu sebepten dolayı charmlar aynı zamanda manevi anlam taşıyan, enerji çeken ve yayan birer tılsım olarak da kullanılmaya başlanmıştır.

    MJSTORE OLARAK BİZ İSE BUNLARA İLAVE OLARAK, ÖZELLİKLE DOĞAL TAŞLARIDA KULLANARAK SEMBOLLER, BURÇLAR, DOĞAL VE ŞİFALI TAŞLAR ÜÇLEMESİ İLE YAYILAN VE ÇEKİLEN ENERJİYİ DAHA POZİTİF VE YOĞUN HALE GETİRMEYİ PLANLAYARAK ÜRÜNLERİMİZİ TASARLAYARAK SİZLERE SUNDUK.

    BU CHARMLAR İÇİNDEN, SİZE EN UYGUNLARINI SEÇİP KENDİ KİŞİLİĞİNİZ VE İSTEKLERİNİZ DOĞRULTUSUNDA TAKILAR, BU DOĞRULTUDA ENERJİ ÇEMBERİ OLUŞTURMANIZ VE SÖK TAK ÖZELLİĞİ SAYESİNDE CHARM KOLEKSİYONUNUZDAN GÜNLÜK HAYATTA ANLIK DUYGULARINIZA GÖRE TEKRAR TEKRAR TASARLAYIP TAKILARINIZI DEĞİŞTİREEBİLMENİZİ SAĞLAYABİLMEYİ AMAÇLADIK.

    İYİ, MUTLU, BAŞARILI, ŞANSLI VE BOLLUK BEREKET İÇİNDE OLMANIZ DİLEĞİYLE.

    YanıtlaSil
  6. Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor.
    Youtube kanalınızı yeni fark ettim hemen abone oluyorum.
    Bende kendi çapımda videolar çekmeye çalışıyorum bana da beklerim :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bende hemen abone oldum
      Sevgiler :)

      Sil

Facebook Sayfama da Beklerim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...