6 Haziran 2015 Cumartesi

Kore Dizisi:Mask



Dizinin Adı: Mask (2015)
Kanal: SBS
Bölüm Sayısı: 20
Yönetmen: Boo Sung-Chul
Yayın Günleri Ve Saatleri: Çarşamba ve Perşembe günleri saat 22.00
Ülke: Güney Kore
Tür: Dram, Romantik, Entrika


Bu diziyi ilk Sensory Couple son bölümlerinde fragmanında görmüştüm altyazı gelincede izlemeye başladım şuan dördüncü bölümü izledim süperdi. Hemen izlemeye başlayın hiç pişman olmazsınız. İzlediğiniz Kore dizisini bitirdiyseniz ve hangi Kore diziye başlamalıyım diyorsanız kesinlikle bu diziye başlayın derim.
Konusu: Ji-Sook babasının borcu için çok üzülmüştür ve bir şekilde para bulmaya çalışır.  Parayı bulur ve sonra hayatı değişir.Bir gün iş arkadaşı ona çok benzeyen zengin birini gördüğünü söyler Ji- Sook inanmaz ve o zaman konu kapanır. 
Min Woo, ise zengin bir hayat yaşamıştır. Küçük yaşta annesini kaybetmiştir. Üvey annesi vardır. Suyunu falan ilaç atıyorlar çocuğu delirtmeye çalışıyorlar.

Min Seok-Hoon tek kelimeyle söyleyeyim kötü. Eun Ha sevmiş hatta kadında onu seviyordu. Min Woo bile söyledi ben senle evlensem de ben birini seviyorum. Evlendikten sonra onunla buluşacağım diyordu. Ama kadın öldü yerine de ona çok benzeyen Ji- Sook geçti. Aslında geçmek zorunda kaldı. Bu şekilde babasının borcunu ödeyebileceğini düşünüyor.

İlerleyen bölümlerde Min Woo evlendiği kadının aslında Eun Ha olmadığını anlayacak yavaş yavaş onu sevmeye başlayacak gibi gözüküyor. 
Ji-Sook ve ailesi

Aile tablosu olacaklardan habersiz

Ji- Sook Annesi siz söylemeden ben söyleyeyim Saraydaki Mücevherdeki Kadın :)










Fragmanlar





Facebook Sayfama da Beklerim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...