20 Temmuz 2015 Pazartesi

Dıy: Kabloları Saklama

Televizyon ya da lambalarınız kabloları ortalıkta durunca canınız mı sıkılıyor 
Salonunuzu güzel güzel dekorasyonunu yapıyorsunuz bir de bakmışsınız kablolar ortalıklarda şimdi yeni model televizyonlarda duvara asıldığı için duvarla alttaki sehpa arasında kablolar gözükebilir. Önceden tabi böyle bir şey yoktu tüplü televizyon(tombul televizyon) vardı. İnternette küçük bir araştırma yaptım kabloları saklamak için neler yapılabilir diye güzel fikirler buldum eminim sizlerinde hoşuma gidecek ve denemek isteyeceksiniz. Bazı bulduğum fikirler daha doğrusu kabloları öyle şekiller vermişler ki sanat eseri boş olan duvara tablo niyetine yapılabilir hazır bahsetmişken fotoğrafları paylaşmaya başlayayım değil mi? Sizi fazla bekletmeyeyim. 
 İşte dediğim bunlar tablo gibi kabloları şekil vererek duvara şehir kurmuşlar çok beğendiğim için ilk bunları gösteriyim istedim gelelim diğerlerine değil mi?

Bu şekilde tahtalar kestirilip beyaz olan diğer zemine yapıştırılarak kabloları saklamak için bahçe çiti şeklinde görüntüye sahip olabilirsiniz. Aslında ben bunu ilk gördüğümde çocuk odası için çok güzel olur diye düşündüm duvarlarda renk renk çiçek resimleri bir de küçük bir ev odanın tavanı ise bulut şeklinde olsa güzel olmaz mı? Bu çitleri görüp öyle hayal etmeye başladım birden devam edelim bakalım fikirlere




Bir diğeri de kabloların üzerine 
kuş ve yaprak figürleri geçirerek sıradan dağınık kabloları sıra dışı sadece sizin evinizde olacak şekilde şekillendirebilirsiniz. 
Hatta internette satılıyor. Fiyatları siteden siteye değişiyor. 
Google amcaya 'Kuş desenli kablo düzenleyici' diye yazarsanız bulabilirsiniz. 
Ben bu fikride çok beğendim. 
Siz nasıl buldunuz bu fikri güzel değil mi?Gelelim diğerlerine 
Bir diğeri de kablolardan şekil 
verilerek güzel görüntüler çıkan ağaçlar bakalım bakalım başka neler varmış. 

 Ağaçları göstermişken kuşları göstermezsem olmaz herhalde üst üste çok orman temalı fotoğraflar paylaştım 

Diğer fikirler
Beni takip etmeyi unutmayın 
Yorumlarınızı bekliyorum


Facebook Sayfama da Beklerim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...