23 Ekim 2015 Cuma

DIY: Giysi Dolabı Süsleme

Giysi dolabınız çizildiyse ya da renginden sıkıldıysanız o zaman size çok güzel bir fikrim var onu söyleyeyim. Fikrimi de söylemeden önce gerekli olan malzemeyi söyleyeyim. Makas ve yapışkanlı kağıtlar gerekli bana sorabilirsiniz yapışkanlı kağıtları nereden bulabilirim diye. Aslında yakınınızda önceden Bir milyoncular vardı. Şimdi bizimki 4 TL oldu. İşte öyle yerlerde bulabilirsiniz. Bu yapışkanlı kağıtların kullanım alanları da çok fazla ben hatırlıyorum Annem bu kağıtlarla mutfak raflarına yapıştırmıştı. Yapıştırmadan önce örtüler seriyordu temizliği zordu çünkü örtüleri tek tek kaldırıp siliyordu. Ama yapışkanlı kağıtları raflara yapıştırınca temizlikte kolaylaştı. Başka bir fikirde ben yapışkanlı kağıt ile dosyamı süsledim merak ederseniz Tık Tık kısacası eski rengini sevmediğiniz her yere uygulanır. Başka bir fikir daha vereyim evinizdeki sehpaları da yapışkanlı kağıtla farklı bir havaya sokabilirsiniz. 

Youtube videolarımı da izlemeyi unutmayın:)




Nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum :)

14 yorum:

  1. Çok tatlı olmuş bence eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. çokkkk harika ben çok beğendim ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. Cok guzel olmusss
    Blogunuza uye oldum bende makyaj ve bakim uzerine yaziyorum. Bloguma beklerim :) Nurluguzellik.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ben de seni takibe aldım takipteyim :)

      Sil
  4. merhaba,diy örnekleriniz çok güzel bende uzun süredir cam şişe biriktiyorum değerlendirmek için ama fırsatım olmadı :) yeni açtım bu arada blogumu senide beklerim http://guzellikhareketi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldin, blogunu takibe aldım teşekkürler yorum için :)

      Sil
  5. valla süper olmuş değişiklik iyidir.İnsana güç verir. Yenilenerek sıkıntılardan arındır. ellerinize sağlık fikir edinmiş oldum.

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel olmuş, ellerine sağlık ^-^

    YanıtlaSil

Facebook Sayfama da Beklerim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...